Over Ons

Over SUP-n-Stuff

SUP-n-Stuff is een mobiele SUP school waar we veel FUN hebben op verschillende locaties en is onderdeel van Fun-n-Stuff.

SUP-n-Stuff is vaak aanwezig in het mooie natuurgebied De Bernisse op Voorne Putten maar ook te vinden op onder andere het water in de Regio Rotterdam, zoals b.v. de Kralingse Plas, de Bergse Plassen, de Rotte en de Zoetermeerse Plas.

Heb je zin om SUPer veel FUN te hebben? FUNtastic! Doe mee met een SUP les, SUP Polo les, SUP Yoga les en/of SUP Bootcamp!

FUN-N-STUFFER

Aloha, ik ben geboren in Hawaii en geadopteerd door Linda. Mijn missie is om overal FUN te verspreiden. Ik doe dit door veel (buiten) te spelen en het innerlijke kind in iedereen aan te spreken. Ik vind het leuk om te SUPpen, mensen te coachen en doe aan yoga met een FUN twist.

Over Linda

Linda is de oprichtster en Chief Fun Officer van Fun-n-Stuff. Samen met haar team runt zij de verschillende onderdelen van Fun-n-Stuff. Haar missie is om iedereen het innerlijke kind in zichzelf te laten (her) ontdekken en de gelegenheid te geven om (buiten) te spelen. Dit doet zij door middel van coaching, yoga en SUPpen.

Certificeringen

Academy of Surfing Instructors (ASI) gecertificeerde instructrice

  • ASI SUP Wise
  • ASI SUP Water Safety Rescue Award (flat water)
  • ASI SUP Instructor Enclosed Flat Water (Level 1)
  • EHBO