Les Aanbod

Les Aanbod

SUP les beginner

Nog nooit geSUPt of weinig ervaring met het SUPpen? GEEN probleem!! Tijdens onze beginners lessen worden er uitgebreide instructies op de kant gegeven over de basis van het SUPpen en daarna gaan we het water op.

SUP Yoga

SUP yoga is een yoga sessie op het water waarbij je SUP board dient als de yoga mat. Doordat je continue je balans probeert te houden kom je helemaal uit je hoofd en ben je compleet aanwezig in het huidige moment.

SUP Bootcamp

Een bootcamp is normaal gesproken al een total body workout. En nu ga je dit op een SUP doen! We werken aan conditie, kracht en balans en dit allemaal lekker in de buitenlucht op het water. De oefeningen worden aangepast aan ieders niveau!

SUP Les gevorderd

Al vaker geSUPt? En kan je gelijk op je board opstaan en weg peddelen? SUPER!! Geef je op voor een gevorderde les waar het tempo op het water hoger is en waar we verder werken aan je peddel techniek.

SUP Polo

Een combinatie van (water) polo en lacrosse maar nu ga je dit op een SUP doen! Dit is volop spelen! Er zit een gat in de peddel waar de bal precies in past. Zodra je de bal uit het water gevist hebt is het een kwestie van gooien maar!

SUP Arrangementen

Wil je privé lessen of heb je iets te vieren? Wij verzorgen kinderfeestjes, familie dagen, bedrijfsuitjes, board meetings (vergaderingen) en nog veel meer! Informeer hier naar de mogelijkheden voor op maat gemaakte arrangementen.