Havenfeesten Middelburg 2024 – board verhuur overdag

Havenfeesten Middelburg 2024

SUPer leuk dat je een board wilt huren tijdens de Havenfeesten in Middelburg! Kom langs de stand van Fun-n-Stuff om een board te reserveren of stuur ons een WhatsAppje 👇

Openingstijden board verhuur zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni tussen 10:00 – 18:00 zijn we in onze stand in Middelburg te vinden.

Let op: Het is ook mogelijk om een board te huren voor de avond SUP tocht. Deze tocht wordt door Supping Zeeland georganiseerd. Klik hier voor meer informatie over de board huur voor de avond SUP tocht.

Klik hier voor ons volledige programma met al onze SUP activiteiten tijdens de Havenfeesten variërend van lessen tot de MEGA SUP Battle.

Openingstijden board verhuur zondag 9 juni

Zondag 9 juni tussen 12:00 – 18:00 zijn we in onze stand in Middelburg te vinden.

Klik hier voor ons volledige programma met al onze SUP activiteiten tijdens de Havenfeesten variërend van lessen tot de MEGA FUN SUP Battle.

Registratie formulier board verhuur

Iedereen die een board huurt via Fun-n-Stuff is verplicht om akkoord te gaan met de eigen risico verklaring, algemene voorwaarden en privacy verklaring. Door je te registreren via dit formulier ga je akkoord met deze voorwaarden en verklaringen. Let op: vul zowel het formulier in EN reserveer een board via onze stand op de Havenfeesten of via WhatsApp 👇